Poštovani korisnici,

Izašla je nova verzija softverskog rešenja Mali poslovni programi  – MPP 2.2.17238.1

Pored funkcionalnosti koje su u novoj verziji dodate, promenjen je način instalacije i olakšan način ažuriranja programa za buduće nove izmene i ispravke.

Molimo korisnike da prilikom postavljanja nove verzije slede uputstva:

  • Korisnici koji imaju specifične dorade (prilagođene izveštaje, obračune, dodatne prilagođene module…), potrebno je da obrate pažnju prilikom instaliranja. Nakon instalacije nove verzije i pokretanja aplikacije, pojaviće im se obaveštenje o novim fajlovima koje je potrebno preuzeti.
  • Korisnici koji imaju operativni sistem Windows XP potrebno je da pažljivo pročitaju uputstvo i prema uputstvu izvrše prelazak na novu verziju programa.
  • Zbog većih izmena u modulu za kadrovsku evidenciju, OBAVEZNO je da korisnici koji imaju i taj modul ne instaliraju izmene sami, već da nam se jave da im mi postavimo novu verziju.
  • Korisnicima kojima je već instalirana verzija MPP 2.2, program će javiti da postoji nova verzija i potrebno je da je preuzmu i instaliraju.

Detaljno uputstvo instalacije za sve pomenute slučajeve, nalazi se na našem sajtu (preuzmi uputstvo).

Nadamo se da će prelazak na novu verziju proteći bez problema. Ukoliko ipak dođe do neke nepredviđene situacije, možete nas  kontaktirati telefonom (011/785 03 61, 785 03 62) ili putem mejlova: contact@psit.rs i podrska@psit.rs.

NAPOMENA: Licenca za verziju 2.2 je ista kao i za prethodnu verziju i nema dodatnih troškova prelaska.