Dragi korisnici,

Obaveštavamo vas da ćemo večeras publikovati novu verziju programa MPP2.

Nova verzija će biti dostupna za preuzimanje putem novih fajlova, a spisak svih pojedinačnih izmena će moći da se vidi u donjem delu forme Centra za ažuriranje (kao i do sada), klikom na Preuzimanje novih fajlova.

U novoj verziji najviše izmena ima u modulu za robno-materijalno knjigovodstvo, jer je ono u pozadini najvećim delom “prepakovano”. Što se tiče korisničkog interfejsa i načina rada modula, u smislu logike (knjiženje, evidentiranje u robno materijalno, izračunavanje prosečne nabavne cene i slično), korisnik neće videti nikakve izmene. Takođe nismo menjali, za sada, ni štampu dokumenata ni izveštaja.

Ako imate dorade robno-materijalnog modula ili modula koji se bazira na modulu za robno-materijalno knjigovodstvo koje su rađene specifično spram vaših zahteva, molimo da obratite pažnju:

1.    Ukoliko plaćate održavanje dorada, vaše dorade su testirane, biće publikovane i moći ćete da ih preuzmete kroz Centar za ažuriranje, iz taba Dorade. Ne očekujemo da će biti problema u radu, ali ukoliko ipak primetite neke nepravilnosti, odmah nam se javite.

2.    Ukoliko ne plaćate održavanje dorada iz bilo kog razloga, vaše dorade nisu testirane i ukoliko ih i dalje koristite, molimo vas da nam se javite pre preuzimanja fajlova radi provere i dogovora oko naknadne dorade i publikovanja ovih izmena.

Promene u robno-materijalnom knjigovodstvu su rađene zbog usaglašavanja sa tehničkim i tehnološkim promenama i radi lakšeg daljeg razvoja i održavanja modula.

Sve najbolje,

Vaš PS.IT